Sallat e konferencave

Zgjidhni nga 8 sallat tona të konferencave, të cilat mund të akomodojnë deri në 350 të ftuar

Maritim Hotel Plaza Tirana ofron nje hapësirë prej 760 m2 për konferenca, takime apo evente deri në 2200 persona. Të gjitha sallat janë të pajisura me teknologjinë më të fundit si edhe me ëireless. Stafi profesionist i banketingut dallohet për realizimin e menuve të vecanta, dekorin dhe organizimin e eventeve, me një theks mbi origjinalitetin, cilësinë dhe shërbimin e pakrahasueshëm.

Duke filluar që nga takimet e vogla e deri në mbrëmjet ekstravagante, Maritim Hotel Plaza Tirana është destinacioni më i vecantë për eventet e të gjitha llojeve.