Suitat

Luksoze, të rafinuara dhe elegante, këto suita përfshijnë dy dhoma të projektuara për t’ju dhuruar qetësinë dhe relaksin që ju kërkoni, me një pamje panoramike të qytetit. Ofrojnë tavolinë të gjerë për ata që kanë nevojë të punojnë, kolltuqe të rehatshme dhe një krevat queen size.