Bar dhe Restorante

destinacioni ideal për të apasionuarit e ushqimit

Për të rezervuar tryezën tuaj

Maritim Hotel Plaza Tirana është duke ju ofruar tre restorante të ndryshme secili me stilin dhe karakteristikat e tij.