Suita SPA

Hyr në përvojën përfundimtare të relaksit. Suita SPA është pikërisht ajo që ju dëshironi në jetë. Qëndroni në një oaz kënaqësie, në një suitë me Vaskë Hidromasazhi tuajën personale, dush emocional dhe dhoma me avull.