Dhoma Superiore

Elegante, me një imazh tërheqës dhe modern, këto dhoma do t’ju japin hapsirën shtesë që ju nevojitet për një qëndrim në Maritim Hotel Plaza Tirana. Dhomat Superior janë zgjedhja e përkryer për të ftuarit për biznes si dhe për familjet në kërkim të një vizitë të paharrueshme, duke ju dhënë mundësinë të ndërlidhni dhomat sipas kërkesës.