Gym

Një hapësirë e plotë palestre ku ju mund të shijoni një eksperiencë elitare stërvitjeje, për frekuentues rastësorë ose edhe për ju që dëshironi të ndiqni objektivat tuaja kudo që të jeni.

Palestra jonë ofron linjën e re kardio Personal të brandit Technogym dhe linjën Plurima për makineritë e forcës me një imazh të fjalës së fundit dhe teknologji të kursimit energjitik.

Për të shijuar një eksperiencë më të personalizuar provoni studion tonë të mirëqënies të pajisur me veglat funksionale Technogym ARKE.